T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AYDIN / DİDİM - Balat İlkokulu

Balat İlkokulu

Telefon
02568755131
Belgegeçer
0
WEB
https://balatilkokulu.meb.k12.tr
Adres
BALAT MAH.OKUL SOK.NO20 DİDİM AYDIN
Vizyon
Kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de sosyal yönde gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış insan haklarına saygılı bireyler yetiştiren örnek bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Atatürk’ün “ Çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkmak” idealine inanan, kendisi ve toplum ile barışık, bilime önem vererek iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişimi iyi olan, pozitif bilimi ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyen, insan haklarına saygılı, iyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir toplum yetiştirmektir.
Başarılar
0
Öğretmen :3
Öğrenci :48
Derslik :6
Kütüphane Kitap Sayısı :1350
Öğretim Şekli :Normal
Saatler
08:50 - 14:20
Isınma
kalorifer
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
ingilizce
Ulaşım
Öğretmenler kendi araçlarıyla Didim ilçesinden günlük geliş ve gidiş yapıyor.Ortalama 20-25 dakika yolculuk süresi.Ayrıca belediyeye ait otobüsler de köyün içine kadar her saat ulaşım sağlamaktadır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Mahalle
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Didim İlçesine 20 km Aydın iline 80 km
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Diğer Hususlar
Okulumuz birleştirilmiş sınıf eğitimi vermektedir.1 ve 2. sınıf ile 3 ve 4. sınıf birleştirilmiştir.Okulumuzun kadrosunda 3 öğretmen vardır.1 öğretmenimiz hem 3 ve 4 sınıflara hem de okulun müdür yetkili öğretmenliğini, yürütmektedir.diğer sınıf öğretmeni de 1 ve 2.sınıflara eğitim vermektedir.Anasınıfımız öğretmenimiz ve 1 tane de hizmetli personelimiz bulunmaktadır.
Yazdır