AYDIN / DİDİM - Balat İlkokulu

PENBE ERKOÇ - OKUL MÜDÜRÜ

1984 yılında İzmir İli Bergama İlçesinde doğdum.İlk öğrenimimi Bergama ilçesinde tamamladım.Ortaokul ve lise eğitim hayatımı ise İzmir İli Torbalı İlçesinde bağlı Torbalı Anadolu Lisesinde tamamladım.2003-2007 yılları arası Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünü okudum.Öğretmenlik hayatıma 2008 yılında  ilk atama yerim olan İzmir İli Kınık İlçesine bağlı Köseler ilkokulunda başladım.2013 yılında İzmir İli Kınık İlçesinde bulunan Mustafa Kemal İlkokuluna atandım.2016 Yılında Aydın İli Söke İlçesine bağlı Serçin İlkokuluna eş durumu ile tayinim gerçekleşti, 4 yıl çalıştıktan sonra şu an ki görev yerim olan Aydın İli Diidm İlçesine bağlı Balat İlkokula atandım.Kurumumuzda müdür yetkili öğretmen olarak hali hazırda görev yapmaktayım.Evli ve 2 çocuk annesiyim.